2010. május 22., szombat

Manga :D

D. Gray-man egyértelműen. Szépen az 58. fejezettől, itt már egész jó minden. :D Imádom, még mindig. A szövege és minden egyéb... meg kelll osztanom pár dolgot.

"Ami elveszett, azt soha többé nem lehet visszahozni. Amik megmaradnak, azok csak romok."
És mennyire tökéletes ez az idézet.. :D :D Mennyi érzelem...

MIranda feltűnése.. sjnos már Tykin túl vagyunk,de semmi vész... ez csak akkor lesz jobb mikor jön a tábornok. D:

"A világ egy játékszer. Mi a gróf családja, teljes szivünkből játszunk vele."
Mennyire aranyos xd

"Egyébként a mesterem nem olyan, mint egy démon. Ő igazi démon!!!"
Az az arc... most jönnek a legjobb fejezetek :D

"A rossz dolgok mulatságosak."

"Allen és Mana... Ami egyszer olyan erős köteléknek tűnt, most oly távoli."

2010. május 19., szerda

Könyvek

Olyan könyvek, amit mindenképpen el kell olvasnom



Laurie Halse Anderson: Wintergirls

Miért? Mert kedvcsináló, kritika, mit várhatunk leírás van hozzá, és ő írta a Hadd mondjam el-t is, ez már pluszpont.

Jodi Picoult: A nővérem húga

Miért? Mert az összefoglaló, egyszerűen elvarázsló. Van egy kis testvér, aki csak ezért született, hogy a nővérének a donora legyen, de beperli a szüleit. Igen, itt kezdődik a dráma, azt írják több szempontból forog a történet. Mindenképpen el kell olvasnom.

Elizabeth Scott: Love you, hate you, miss you

Miért? Mert pszichiáter segítségével jön rá, amire rá kell jönnie. És mert nagyon jó összefoglalást csináltak hozzá. És persze csak angolul.

Jay Asher: Thirteen reasons why

Why? haha, szóvicc? szóvicc? xD fáradt. Történet. A lány öngyilkos lett, egy fiú aki szerelmes volt a lányba megkapja a kazettáit. "13 oka van, hogy a barátod meghalt. Te vagy az egyik." Bizalom gerjesztő nem?

Ellen Hopkins: Impulse, mert.

Nézzen fel ide mindenki és epekedjen aki nem tud angolul :D


Gigi blogja


Nancy blogja

2010. május 18., kedd

Hadd mondjam el...

Megtalálta magát egy pillanatra. Messze volt a másik énjétől, de köszönt neki, mert így érzett. Veszélyes volt, óvatos, és megfontolt. Beszélt, és közben próbálta megérteni a másikat, mert szüksége volt rá. Egy percre, kiszakadt a mindennapokból, és elment. Egy másik valóságba, ahol egyáltalán nem volt fontos ki ő. Egy hely, ami mást mutatott, mint ami volt. Nem akarta másnak látni magát, nem akarta, hogy más másnak lássa őt. Kellett egy tény, amit elfelejthetett, hogy ne ő legyen az, aki bánkódna. Elvégre már azt tette a nap minden percében. Az a nap, a perc, az este. Mintha valami játék lett volna, az is volt. Az erő lassan kezdte elhagyni, közönyössége mindenkit idegesített. Nem érdekelte. Elvégre nem vette észre senki. Érzelmileg kezdett levállni róluk, egyszerűen abba kellett hagyni ezt a sok "igen"-t. Ez a hovatartozását vitató kérdés, ami többször felmerült benne, csak egy választ akart. Nem igyekezett, hogy beszélgessen veük. Csak azt akarta, hogy ne ő őlegyen a téma, és ne ő beszéljen sokat. Sokat kertelt mindig. Hiányzott azaz őszintesség, ami meg volt mások közt. Legszívesebben sírt volna, de nem tette, mert volt önfenntartása. Torkában ott dobogott a gombóc, pedig nem volt ideges, inkább a sírás, mely az előbb elkerülte, most újult erővel tört rá. Azt várta, hogy talál egy vállat, amin kisírhatja magát, de inkább a szekrényét választotta. Az mindig kényelmes volt és sok minden volt benne, he felhangosította a zenéjét senki se hallotta sikításait, ha nem szólt a zene úgyse.

2010. május 17., hétfő

Egy válasz, mert csak.

Talán így írásban egyszerűbb lesz elmondani, hogy látom én. Igazából fogalmam sincs mit vársz, ezért bocs, hogy alulmúlom elvárásaid, de tudod ilyen vagyok.

Nem nézek rád máshogy, nekem akkor is te, te vagy. Nem fogok felháborítani, hogy "bazz meg, miért nem mondtad el? Ennyire nem bízol bennem? Minek vagyunk egyáltalán barátnők?" (ezt képzeld el nyávogós hangon.... igen úgy jó volt). Ha valaha is ilyet mondanék neked lőjj le! Ez klisés és nem igazi, remélem érted :D

A te döntésed lett volna, mikor mondod el, amit én elszúrtam, sorry. Nem gondoltam volna, tudod milyen szegényes a fantáziám, és az ok és okozat keresés, szánalmas. Nem fogok sajnálkozni, hogy szegény, meg ilyesmik, ilyen lélekderítő szövegek... nem az én számba valóak. Csak néhágy szó van ami hozzám való. Soha nem fogok tudni teljes biztonságot?

Vagy nem tudom mit nyújtani, de azért lelki szemetes ládádként szolgálatodra, remélem te is az enyémre :D xD

Honnan kellene a "break"- re emlékeznem? Valami zene lehet a dologban...

2010. május 10., hétfő

behaloooook .... XD

-Nah kit találtam hotdogon? na kit? xD

-Csak nem Danit?

-Csak de.. és még nem is kerestem rá, hanem a hotdog adta ki xD ez azért fáj...

Nem vagyok tudathasadásos... tényleg :D

-------------------

Tök furcsa volt, mert mondott egy viccet ő meg nem nevetett. Bár azért megértem, mert végülis mondta, hogy összevesztek. Ennyi egy barátság? Kíváncsi vagyokki kezdett el sértegetni, kit.

--------------------

Sziget... Paparoach... kell, akrok menni... együtt énekelnia Last Resortot, vagy a Scars-ot, meg a forevert, és ahogy Jacobyelő fogja adni magát... egyszerűen fenomenális lesz :D Ahogy a közönség együtt... nézni mindig olyanjó, de élőben biztos 100 -szor jobb lesz... mert.

---------------------

Aww,,, :D Ency-mency siess haza :D Már most hiányolunk :D Meg gondolom Marci is. :P Pedig vkivel meg akartam beszélni a Vámpire Diaries-t. :S :P Lógóóóós. :P Váóh ma elolvastam a vitamin mangát :D Annyira drámaian jó volt :D Imásom...

---------------------

Igazából vár a töri könyvem, de nem baj... holnap témazáró, kb. egy anyagot tudok az egészből... hosszú éjszakám lesz... hogy fogok így 10-kor lefeküdni? Nem baj legalább lesz társam :P

----------------------

Meg kellene írni a novella páyázatra a Buleszeset... vajon kinek a szempontjából kellene írnom? Kit kövessek? Nancy-t vagy Buleszt? Ha Nany-t követem, akkor már tudom a csattanót... ha viszont Buleszt... akkor még nem. Ha már csak a végére gondolok akkor elönt az a melegség, ami akkor szokott előjönni, mikor valami jó fog történni, de nem csak úgy, hanem lelkileg is érzed, hogy ez marha jó volt. Egy olyan pillanatot akarok.

Vagy lehet a ballagás utáni időszakot kellene leírnom? Amikor egy pillanat köztük 5 oldalba? Amikor is Bulesz ba vallja, hogy kihívásként tekintett Nancy-re? Uhhhhhhhh....... :D Ott van Bulesz és ad neki vmit, ami fogalmam sincs mi, de mondjuk a pengetőjét? Imádom, hogy ilyen sok minden zajlik mással. :D Olyan ihlető személyiségek... :D Múzsaaa :D

Harmadik ötletem még nicsen velük kapcsolatban, de még messze van a szeptmber... :P Félj ... :P

---------------SKINS------------

Cassie: Tudod mi fáj a legjobban egy összetört szívben? Nem tudsz visszaemlékezni sem, hogy éreztél azelőtt. Próbáld megtartani azt az érzést, mert ha elmúlik...
...sosem fogod visszakapni.

Chris: Mi lesz akkor?

Cassie: Szarni kezdesz a világra...
...és mindenre, ami benne van.

2010. május 9., vasárnap

p.s.: i'm here waiting for you... ""

Anyám ma megkérdezte, mi lenne ha jövőre Pesten tanulnék. Azt mondtam nem. Ahhoz képest, hogy szabadulni akarok innen, mégis csak egy gyáva vagyok. Vicces, hogy milyen kis kétszínű vagyok. Azt mondom mindig milyen jó lenne innen elmenni, mégis csak beszélek és nem teszek érte semmit. Miért is?

-------------------------------------------------------------------------------------

Most úgy idéznélek, de biztos vagyok, hogy nem tetszene. :P Nekem tetszett :D:D:D.

Nem tudom mi lesz jövő héten suliba, de fenntartásaim vannak. Nagyon. Mindent megtettünk múltkor, nem tudom mi van. De hát ennyi.

-------------------------------------------------------------------------------------

Sometimes...... Ellen Hopkins.... Impulse.... Nyáron meg fogom rendelni, remélem addig nem csórják el arról az oldalról. Mert kell és szükségem van rá. És másra is. Remélem addig nem jelenik meg magyarul, vagy inkább pont az, megjelenhetne. Nem akarok ebbe most nagyon belemerülni, mert eléggé jól vagyok. Nincs min gondolkozni, mert minden meg lett magyarázva. Vagy nem. Kit érdekel. Úgy látszik senkit sem...

2010. május 3., hétfő

Írnom kell....................

Az angyalos történetet át kell írnom. Elég összeszedetlen és logikátlan. Mentségemre szóljon, hogy csak magamnak írtam, ezért csak kedvenc jelenetet írtam bele. Sőt úgy, ahogy eszembe jutott.

Először úgy akartam, hogy Angelina, a főszereplő, találkozott Luciferrel. Közben persze megváltozott az ötlet, miszerint Angelinát elrabolták, és nem emlékszik semmire, ezt is dobtam, hisz ez olyan klisé. Persze miközben ezt sorba megírtam, majd félbehagytam, és más ötlettel folytattam, úgyhogy logikai buktató van bőven.

Túl részletes, mellons néhány szóval elintézi, amit én leírok 3 mondatban. Ideegesítő. Tudnék írni, de ahhoz szünet kell, csk nem tudom, hogy mikor lesz szünetem végre. Nem vaj. Reménykedek. Nem, inkább nem. Soha.

Tényleg megírnám azt a pszichológus-éa a betege történetet. Mert akarom xD. Mi lenne a főszál? MIndekettejük életét be kellene mutatni vagy csak folyamatosan? xD Minek foglalkozom vele? Mintha meg tudnám írni. És nem, nem vagyok "anoptimista" by Nancy. xD

-------------------------------------------------------------------------------------

Nem tudok írni. Ez elkeserítő... Persze, hogy nem lehet minden tökéletes... Ugyan miért lenne... igen igen depresszió 2ever. xD Ez olyan mint egy egyenértékű csere, nyersz valamit, de közben el si vesztesz ezt-azt.. xD Szívás!

-------------------------------------------------------------------------------------

Jól vahhn xD ez jó kör volt 10 töröltem ki amit írni akartam... mind szar volt xD xD nem baj xD ezt is megétem x Dmár többbször is ... ez sok a xD az agyamra megy...

2010. május 1., szombat

Impulse...

Ellen Hopkins nagyon jó író. De tényleg. Én azt nem értem, hogy miért nem fordította még le senki? Most rendeljem meg külfödről? Szülinapomra, szeretettel magamtól magamnak.

Gigi honlapján van belőle lefordítva magyarul, de én nem fogom, 1) mert nem tudok angolul, 2) mert angolul jobban néz ki.
De szeretjük Gigit, mert lefordította. :) Sőt, mégjobban, hogy elolvasta és így én is megismertem.

Nagyon szeretjük. :D Lehet, hogy meg lesz William Butler Yeats verseskötete, szerencsére magyarul! :D Yeees.

--------------------------------------------------------------------------------------

Fujj meg volt a ballagás. Baromira fájdalmas nap volt. Enikő leégette magát xD. Szegééény.

---------------------------------------------------------------------------------------

Igazából nem nagyon értette. Tudta, hogy szereti, jól érzi magát a társaságában, de akkor miért viselkedik vele így? Nem bírta ezt. Valahogy írritálta ez a hangsúly és a beszélgetés. Minden olyan üresnek tűnt neki. Ez az álsértődés, a nemtörődömség. Kettőn áll a vásár, és nem lehet mindent az egyikre bízni. Ez tisztára olyan mint a bizalom. Azt is két ember játssza. Ez az egész kezdett kínos lenni neki, nem tudott jobb szót erre. Minden arról szólt, hogy végüéis ki fog engedni. Látta az egyikük próbálkozik, de a másik szinte csak lesajnálóan válaszol. Így is minden szar neki, miért kell megnehezítani az életét? Annira kíváncsi lett volna a válaszra, de egyszerűen nem tudott elé állni, és megmondani neki, hogy mit kellene csinálnia, mert így mindannyiuknak szar lesz. Mert nem ér semmit ez az egész onnantól. Az őrületbe kergeti, vagy kergetik? Ki egyáltalán a hibás? Nagyon elege volt. Inkább magára vállalja az összes hibát, csak valahogy oldódjon ez a kínosság, mert meg fog őrülni. Kezd elszokni tőlük, mert nem találja a helyét köztük. Valahogy nem tud jó szórakozni igazán, mintha minden öröm kiveszett volna belőle.
--------------------------------------------------------------------------------------

Néha Sometimes Néha
az nem that's not nem látod a feényt,
olyan rossz. so bad. ami elvezet egy másik úthoz.

Néha Néha Néha
egyáltalán nem minden más teljesen más
érdekel semmi. értelmet kap. ember leszel.

--------------------------------------------------------------------------------------
Ajánlás, neked, mert tudom, hogy tudod, mit jelent ez az egy sor. Igen, te!

Minden rendben van. Minden rendben lesz és nem lesz semmi baj, mert ilyen az élet.

UI: Majdnem elfelejtettem.

Empty streets, the rain and me.

Köszi, mert olyan jól hangzik.