2010. július 9., péntek

it's all right

Nancy :D Üdv itthon majd :D xD Mert többször már nem leszek talán szombat este, vagy vasárnap.. tessék ekkor fogtok megtalálni, vagy ha mindannyian fenn lesztek akkor bekukkantok Skype-ra, mert jól vagyok. Ne kételkedj, Nancy :P
Kellene egy név neked :P Valami jó..., mint a Nancy... Szin? xD jóóó Synné? xD oké abbahagyom...
Vagy SAM? xD Bocs, az Johnny-é... xD Sammy? xD Úgyis én választok... de nem foglak Johnny lábáról elnevezni xD

Megfulladva. Ha rosszat tesz, megbüntetik. Ha nem tesz semmit, megbüntetik. Az lenne a legjobb, ha eltűnne erről a világról. Meghalna, és történne vele bármi. Egy vágás a karba, ahogy eddig, csak mélyebb. Még akkor is, ha reménytelen hülye, akkor se akar egy ilyen helyen tovább élni.

Elszökne. Itt hagyhatná barátait, ha nevezheti így néhányukat. Elhagyhatná ezt a házat egy este, egyedül, mikor senki se látja. Mindent hátrahagyhatna. Mindenkit.

Leveleket írna, hogy tudják, miért. Utálta, amikor a többiek nem értették meg. Néztek rá, és bemondtak valami vicceset. Ő mégis nevetett, mosolygott, és el is temette mélyre a baját. Valahogy megtanult vele együtt élni, de aztán jöttek a többiek. Egy akaratos és egy makacs, de ők ketten a legjobbak. Szavai egy szerelmi vallomással értek fel, bár ez a szerelemnél egy sokkal erősebb volt, holmi szerelemtől, meg egyéb hülyeségtől. Szerette azt a két hülyét, mivel a leghülyébb pillanatokban is fel tudták vidítani, még ha szar kedve volt is, néhány perc alatt elszállt. Néha ő is el szeretett volna szállni.

Elköszönne. Talán elmondaná nekik. Talán megkérné őket, hogy tartsanak vele, mert utál egyedül lenni. Önzően megkérné őket, hagyják ott mostani életüket. De nem. Lebeszélnék róla. És ezt is várná el tőlük.

Megkérdezné, hogy neki tette-e az ígéretet. Mert gyáva volt válaszolni akkor, és talán még ebben a pillanatban is gyáva. Gyáva, de jókedvű. Mert mostanában nem érdekelte mi lesz vagy mi fog történni, mert most élvezi az életét, szórakozik, nem aggódik.

Igggen, tessék jó nép, rágcsáljátok... Fallen utolsó percek? xD Star Wars effektus, nem? Elnézzük.

A7X? ? ? ? ? ? ?? ? Agyhúzás????????? xD persze... de az tetszik, már csak néhány óra... xD Video, Syn jól van beillesztem :D Köszönjük meg, akinek még nincs nevének, mert szólt, hogy van :D

Nightmare :D csak még nem az egész videóklip... mindenki nézze Synt, véresen még sexybb :D célzás...xD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése