2009. július 14., kedd

NANA - mert megérdemeljük

Elkezdtem nézni vegyes érzelmekkel a két filmet. Hogy is mondjam... ^^ Ren nem tetszett az első filmben valahogy túl, nem olyan volt mint az animében. Már mint a színész nem tetszett, olyan Renetlen volt. Nana faarca, hideg természete az egész sorozat alatt megmaradt. Teljesen más mint a animében, és Hachival is másképp viselkedett az elején.

Egy kevéske vélemény a Nana moviek-ról. Mert megnéztem és kész.

"Mondd, Nana... Az álmok és a valóság miért nem hozhatnak boldogságot az életünkbe?"

Furcsa, a film ezzel a sorral zárt, ahhoz képest, hogy az animében ez a 22. részben, ha minden igaz, hangzik el. A filmek hangulata teljesen más volt, mint az animéé. Szar. Rossz. Milyen dolog az, hogy nem szerepel benne Shin és Reira kapcsolata? Ez volt az egészben a legfelháborítóbb, ha jól emlékszem, de már nem vagyok benne biztos. Shin magassága is zavart, Nobutól biztos magasabb volt. De a történet ugyanaz volt, szerencsére azon nem változtattak. (szarkazmus, szarkazmus) o.o" Azért az tetszett, hogy bennehagyták a "Hachi, nézz rám, valóra váltom az álmodat." Az annyira édes volt.^^ kawaii jaaaaaaj :) AZtán kihagyták még az asztmát, és a csajt, aki segített Nanáéknak.

A zenék: egy tetszett a sok közül, amit énekeltek, de már nem tudom melyik. Talán a Trapnest énekelte.

Mást nem nagyon tudok mondani róla, ennyire emlékszek 6 nap után.

És még valami: Nana ebben nem akarta annyira "birtokolni" Hachi-t, szerintem. A tüzijátéknál volt pár gondolata, de amikor ugye megtudta, hogy Hachi terhes, Nobuval veszekedtek, és ugye Nobu a szemére vetette ezt.

Nana-nak krónikus birtoklásvágya van," az-az enyém" (célzás-célzás: Vivi :D) felkiáltással.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése